Довиждане,детска градина!Здравей,първи клас!

Довиждане,детска градина!Здравей,първи клас!

Довиждане,детска градина!Здравей,първи клас!

http://www.srednogorie.bg/news/detskite-gradini-v-obshtina-pirdop-izpratiha-malkite-si-abiturienti-13908-96127.html

Детска градина „Пека и Карло Чоконяни” с нейните филиали „Снежанка”, „Невена Генчева” и детското заведение в Душанци организираха празнични спектакли за успешното завършване на малките си абитуриенти.

Възпитаниците на детска градина „Пека и Карло Чоконяни” – централна сграда с преподаватели Стефка Павлова и Гергана Ангелова, изнесоха музикално-танцова програма.

Малчуганите от филиал „Невена Генчева” с преподаватели Ани Цветкова и Здравка Петрова, зарадваха родители и близки с мило тържество.

Бъдещите първокласници от филиал „Снежанка” с преподаватели Росица Кръстева и Цветана Луканова показаха талант в музикално-танцовото изкуство.

В детската градина в Душанци децата с преподаватели Здравка Николова и Светлана Ангелова зарадваха присъстващите с мило тържество.

С пожелания за здраве и успех в първи клас всички деца получиха своите удостоверения за завършване на предучилищна подготовка и подаръци от преподавателите си. Специални подаръци малчуганите получиха и от своите родители, а Нина Терзова - бивш преподавател на децата в централната сграда на детската градина, уважи своите възпитаници с книжки и питка.

Общо 56 деца напуснаха детските градини в община Пирдоп и през есента ще станат първокласници.

Публикувана на: 2021-05-31
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия